Vrata za kupatilo i kuhinju

Izbor vrata za kupatilo i kuhinju

Vrata za kupatilo i kuhinju moraju imati posebne karakteristike da bi bile otporne na povećanu vlažnost i razlike u temperaturi u ovim prostorijama i izvan njih. 

Firma „Braća Marić“ kao regionalni lider u proizvodnji unutrašnjih vrata nudi odlična rešenja za svaku prostoriju, pa klijenti mogu da biraju: standardna ili klizna vrata za kupatilo i kuhinju, staklena vrata za kuhinju i da li takva varijanta može i za kupatilo, vrata po meri…

Pored ove linije vrata, " Braća Marić" vam nudi veliki izbor sobnih vrata koje su se pokazale kao odličan izbor za svaki ambijent.

Vrata za kupatilo – cena kvalitetnih modela


vrata za kupatilo


Vrata za kupatilo su najlepša i pravi izbor onda kada mogu da budu otporna na vlagu, da funkcionišu besprekorno i ne menjaju se decenijama.

Kombinacijom različitih materijala našim kupcima obezbeđujemo prvoklasna vrata za kupatilo koja su ujedno i otporna na atmosferske prilike. Takvim kombinovanjem i ojačavanjem, vrata za kupatilo od medijapana postaju otporna na vodenu paru, habanje, ljuštenje, promenu boje, krivljenje plota…

Za vrata za kupatilo cena je odraz kvaliteta i dugotrajnosti pa je dobro platiti za kvalitet u samom startu, pre nego ulagati u popravke.


Klizna vrata za kupatilo

Klizna vrata za kupatilo su idealna svuda gde postoji mogućnost montaže, a naročito tamo gde su kupatila malih dimenzija jer se lako oslobađa i preko 1m2 prostora.
Spoj savremene tehnologije i ljudskog dodira našim vratima daju moderan, a istovremeno prirodna izgled, koji u vaš dom unose ugodnost i prijatnost. Višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i montiranju kliznih vrata za kupatilo je postiglo da naš stručni tim na licu mesta procenjuje i prilagođava postavljanje okova za klizna vrata. 

S tim da posebnu pažnju obraćamo i na estetsku komponentu, pa tako šine za klizna vrata za kupatilo postavljamo da budu neprimetna a opet funkcionalna.

Staklena vrata za kupatilo – da ili ne?


U principu se staklena vrata za kupatilo ne uzimaju, osim ako nije moguće prilagoditi poziciju i veličinu stakala.

Vrata za kupatilo Marić su upravo takva jer se u proizvodnji mogu prilagoditi otvori za stakla, za ventilaciju, nadsvetla, ali i dekorativni staklići ako to klijenti požele.

Mi našim klijentima sugerišemo određena rešenja prilikom odabira staklenih vrata, pa tako mogu na ovim vratima postaviti staklo u vrhu, kao svojevrstan svetlarnik koji neće remetiti privatnosti, a ujedno imaće dekorativni efekat i davaće više svetla u samom kupatilu..

staklena vrata za kupatilo

Drvena/medijapan vrata za kupatilo – cena

Kada se kupuju kvalitetna drvena/medijapan vrata za kupatilo cena mora biti skuplja od najjeftinijih modela. Ipak, ne treba odustajati od njih jer je kvalitet na prvom mestu.

Mi naša drvena/medijapan vrata za kupatilo pravimo od trodelnog štoka, a krilo vrata kao klasična ili čak kao sendvič od punog drveta i mdf-a. Ova druga opcija je idealna za kupatilska vrata jer ima veću termo i zvučnu izolaciju uz otpornost na vlagu.

Vrata za kuhinju

Kuhinjska vrata se ne razlikuju puno od varijante za kupatilo, jedno što mogu da budu standardna ili staklena klizna vrata za kuhinju sa većom površinom pod staklom.
Vrata za kuhinju takođe moraju biti otporna na isparenja kuvanja, ne smeju menjati boju i moraju dobro funkcionisati koliko god se puta prođe kroz njih.

Magnetne brave su idealne za kuhinjska vrata jer obezbeđuju zatvaranje bez napora i lak prolazak svaki put pa tu opciju možete da potražite od našeg stručnog tima.

Klizna vrata za kuhinju

klizna vrata za kuhinju


I kuhinje nisu prostorije sa velikom površinom pa je pametno da se postave klizna vrata za kuhinju radi uštede prostora. Kvalitetni okovi će omogućiti odlično funkcionisanje i nosiće celu težinu vrata čak i ako su ona napravljena kao staklena vrata za kuhinju koja su dosta teža.

Bitna karakteristika kliznih vrata za kuhinju jeste njihova reverzibilnost tj. možete prilikom montaže da odredite smer otvaranja, kao i mogućnost dodavanja raznih priloga, tako da odabirom naših vrata “ Braća Marić ” dobijate kvalitet u skaldu sa vašim individualnim potrebama i željama.

Staklena vrata za kuhinju


Kuhinjska vrata treba da imaju veću površinu pod staklom, a mi vrata za kuhinju pravimo i dizajniramo da budu drugačija i modernija od standardnih kuhinjskih vrata- pola vrata pod staklom, a pola pod drvetom/medijapanom. Kombinacijom dekorativnih staklića i mat stakla vašoj kuhinji obezbeđujemo privatnost, toplinu i više svetla u kuhinji. To svakoj domaćici treba!

Predužeće “ Braća Marić “ u svojoj ponudi ima nekoliko linija a u okviru njih preko 60 modela različitih unutrašnjih vrata, a svaki model prilagođavamo željama i potrebama kupaca.

Ukoliko za svoj dom želite samo najbolje, pozovite nas i kod našeg ljubaznog osoblja raspitajte se o našim modernim i ekoliškim modelima vrata za kupatilo i kuhinju.

staklena vrata za kuhinju