Klizna vrata

Klizna sobna vrata – idealna za uštedu
prostora

Klizna sobna vrata iz naše ponude Vrata Marić pokazuju nenadmašne performanse proizvodnje na tržištu. Uspešno štede prostor i dodaju čitav kvadrat što mnogo znači kod malih prostora.

U našoj ponudi su dvokrilna i jednokrilna klizna vrata

Bilo da se odlučite za dvokrilna ili jednokrilna klizna vrata ona su vrlo praktično i ekonomično rešenje za male prostorije, a pritom su vrlo kvalitetna i izdržljiva. Prilikom njihove proizvodnje koriste se samo visokokvalitetni okovi i najkvalitetniji klizni mehanizmi italijanske firme AGB.

Naša klizna sobna vrata dolaze kao deo ukupno svih kolekcija sa preko 60 različitih modela.

Svaki model kliznih vrata se proizvodi po meri, a kod nas možete izabrati jednokrilna i dvokrilna, kao što smo spomenuli. Primetićete da su vrlo lagana klizna vrata, te se veoma jednostavno i bez napora povlače.

Tamo gde prostorni prolaz nije standardnih dimenzija i širi je od proseka, klizna sobna vrata predstavljaju idealno enterijersko rešenje. Međutim, samo dvokrilna klizna sobna vrata omogućavaju da se širi prolaz zatvori. Ali i da se neprimetno proširi funkcionalno i vizuelo kada je to potrebno uz dodatak uštede prostora.

>>> Spremili smo vam savete za uređenje dnevne sobe sa trpezarijom.

Vodeći smo lider u proizvodnji kliznih sobnih vrata


Kada su u pitanju klizna sobna vata možemo se pohvaliti kao vodeći lider u njihovoj proizvodnji. Naša inovativna rešenja u vezi kliznih vrata u praksi su se pokazala kao najbolji izbor za enterijere.

Razmotrite dvokrilna ili jednokrilna klizna vrata, koja će odgovarati vašim potrebama i stilu samog prostora.

>>> Možda će vas zanimati i naša ulazna vrata.
klizna sobna vrata


klizna sobna vrata sa staklom

Klizna sobna vrata sa otvorom za staklo

Klijenti vole da ovakva klizna vrata stave kao pregradna vrata za kuhinju, dnevnu sobu i hodnik. Ipak, postoje i situacije kada se postavljaju i na vrata kupatila i spavaće sobe, da bi se obezbedila veća količina svetla, a da se ne remeti privatnost.

Ovakva sobna vrata su pravo rešenje za male prostore jer su vrlo lagana klizna vrata.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju. Pogledajte i naša klasična sobna vrata sa staklom.