Klizna sobna vrata

Klizna sobna vrata – idealna za mnoge prostore


Vrata Marić još jednom pokazuju nenadmašne performanse svoje proizvodnje i prave najkvalitetnija sobna vrata na tržištu.

Pokazala su se kao praktično i ekonomično rešenje za male prostorije, a ujedno su kvalitetna i izdržljiva jer prilikom njihove proizvodnje koristimo samo visokokvalitetne okove.

Sobna klizna vrata su deo našeg asortimana i proizvodimo ih po meri i uz prilagođavanje željama kupca. Mogu biti klasična ili klizna sobna vrata sa staklom, dvokrilna…a sva imaju najkvalitetniji klizni mehanizam italijanske firme AGB.

klizna sobna vrata

Cene sobnih kliznih vrata variraju

Klizna sobna vrata Marić dolaze kao deo ukupno 8 linija sa preko 60 različitih modela. Važno je da kada se biraju klizna sobna vrata cena ne bude jedini parametar već da se traži kvalitet, a to je moguće postići samo ako se odabere renomiran proizvođač koji brine o kvalitetu svakog modela koji proizvede.

Sobna klizna vrata dolaze u različitim vrstama, ali su kvalitetna samo ona koja su napravljena su od kombinacije drveta i medijapana koji čini noseći element. Ovakva vrata su dugotrajna, ne menjaju se i ekološki su prihvatljiva, a uz personalizovane dodatke postaju i ukras u prostoru.

Takva klizna sobna vrata vrede jako puno jer pružaju komfor upotrebe i višedecenijsku izdržljivost.

Prodaja kliznih sobnih vrata – koji modeli su najzastupljeniji?


klizna sobna vrata sa staklom

Kada su u pitanju klizna sobna vrata prodaja varira od toga da li mogu da se prilagode dimenzijama kupca, kakvi su okovi i da li mogu da se estetski uklope u prostor.
Naša sobna klizna vrata “Braća Marić” predstavljaju najkvalitetniji model unutrašnjih vrata u regionu, a pošto imaju sertifikat o kvalitetu izvoze se u EU i jako su popularna. Pratimo moderne trendove i inovacije, ali ne odustajemo od visokih standarda u pažljivoj selekciji materijala i visokoj tehnologiji izrade.

Kupci kao dodatak imaju mogućnost postavljanja dekorativnog stakla, svetlarnika, biranje orjentacije šara, način zatvaranja, vrste ručki…Sa druge strane, nema kompromisa kod postavljanja okova koji mogu da podrže težinu vrata i klize pravilno po šinama. Okovi su praktično nevidljivi, a opet funkcionišu savršeno i to je lepota kod savremenih, a prirodnih modela.


Klizna sobna vrata sa staklom

Klijenti vole da klizna sobna vrata sa staklom stave kao pregradna vrata za kuhinju, dnevnu sobu i hodnik. Ipak, postoje i situacije kada se postavljaju i na vrata kupatila i sobe, ali se staklo stavlja na vrh vrata tako da se obezbeđuje veća količina svetla, a da ujedno ne remeti privatnost.

Sobna vrata sa staklom su pravo rešenje za skučene prostore jer se lako pomeraju, a kvalitetnom drvenom ispunom omogućavaju odličnu termičku i zvučnu izolaciju. Uspešno štede prostor i dodaju čitav kvadrat što mnogo znači kod malih prostora.
Ne treba ni zanemariti da imamo na desetine hiljada zadovoljnih kupaca jer uz kratke rokove proizvodimo odličan proizvod, ugrađujemo ga profesionalno i dodatno podešavamo prema vašim potrebama.

Dvokrilna klizna sobna vrata – uspešno pregrađivanje većih prolaza


Tamo gde prolaz nije standardnih dimenzija i širi je od proseka, „Braća Marić“ vrata predstavljaju idealno rešenje- kao dvokrilni klizni model. Ono što je odlično je to što se i ovde štedi prostor, a krila mogu biti sa staklom, sa dekorativnim staklićima, sa svetlarnikom na vrhu, bez otvora, ali uz personalizovan izbor boje, vrste drveta i orjentacije šara.

Dvokrilna klizna sobna vrata jedina omogućavaju da se širi prolaz zatvori, ali i da se neprimetno otvori onda kada za to postoji potreba. Ako klijenti požele mogu i da dobiju one sa više ili manje delova u staklu, a svakako će imati vrata proizvedena po najsavremenijim metodama.

Kao vodeći lider u proizvodnji kliznih sobnih vrata, inovativna rešenja firme “ Braća Marić “ u praksi su se pokazala kao najbolji izbor za vaš enterijer.
Pozovite nas i zakažite merenje već danas!


dvokrilna klizna sobna vrata