Preduzeće ‚‚Braća Marić” proizvodi sobna vrata u celosti, od nabavke materijala do isporuke kupcu, kao i stručne montaže istih. Kao rezultat višedecenijskog iskustva u proizvodnji, pažljive selekcije materijala i visoke tehnologije izrade dobili smo sobna vrata najvišeg kvaliteta.

Savremeni tržišni uslovi nam nalažu da kontinuirano pratimo korak sa savremenim evropskim i svetskim trendovima, uvođenjem poboljšanja u proizvodnji i razvoju novih proizvoda. Preplitanje moderne tehnologije i ljudskog dodira našim vratima daju savremen, a istovremeno prirodan izgled, koji će u vaš dom doneti toplinu i prijatnost.

Sobna vrata ‚‚Braća Marić” odlikuju se elegancijom forme, širokim spektrom kvalitetnih dekora, unutrašnjom strukturom, zaobljenim profilisanim ivicama, reverzibilnošću, tj. mogućnošću određivanja smera otvaranja prilikom montaže, mogućnošću dodavanja raznih priloga, kao što su otvori za stakla i ventilaciju, nadsvetla, klizni mehanizmi, aluminijumske lajsne, dekorativni staklići, magnetne brave, skrivene šarke, padajući pragovi, jezgra od perforirane iverice…. Odabirom sobnih vrata ‚‚Braća Marić” dobijate mogućnost odabira različitih opcija i na taj način formirate vrata potpuno u skladu sa svojim individualnim željama i potrebama.

Preduzeće ‚‚Braća Marić” svoje proizvode plasira širom regiona i EU u saradnji sa preko 150 distributera, što potvrđuje visok nivo profesionalnosti i kao rezultat daje, na naše veliko zadovoljstvo, desetine hiljada zadovoljnih kupaca.

Sobna vrata ‚‚Braća Marić” poseduju CE znak (sertifikat koji potvrđuje nivo kvaliteta koji se zahteva u Evropskoj uniji) i IMS sertifikat.

BRAĆA MARIĆ
32000 Čačak, Serbia


Izveštaj o ispitivanju
Institut IMS Beograd

Prevod sertifikata CLPL

Test liquidi a freddo


Go to Top