Sobna vrata

Zašto „Braća Marić“ prave najbolja sobna vrata?

Kada se kupuju sobna vrata ne bira se samo deo stolarije već i deo dekora, ali i laka upotreba i vrhunsko funkcionisanje više decenija. Da bi ispunila ta očekivanja ona moraju biti vrhunskog kvaliteta, baš takva sobna vrata pravi i distribuira preduzeće “Braća Marić”.

Reč je o firmi koja proizvodi unutrašnja vrata i za to koristi savremen način proizvodnje, tradicionalno upotrebljava samo prirodne materijale i svaki svoj proizvod prilagođava potrebama kupca.

Pored izbora boje i materijala za sobna vrata, kupci imaju mogućnost da biraju i dodaju različite dodatke- u vidu otvora za staklo i gde će stajati, magnetnu ili običnu bravu, ukrasne stakliće, klasične ili skrivene šarke, padajući prag, klizne mehanizme, poziciju otvaranja vrata… 

Pažljiva selekcija materijala u kombinaciji sa visokom tehnologijom izrade, učinili su da se naši proizvodi plasiraju i prodaju širom regiona i EU, što potvrđuje na desetine hiljada zadovoljnih klijenata. Zato vrata Marić nemaju alternativu!

Takođe, u našoj ponudi možete da pronađete kvalitetna sigurnosna ulazna vrata, koja će vašem domu da pruže najviši stepen sigurnosti i bezbednosti.

sobna vrata


Prema vrhunskim standardima unutrašnja vrata moraju da budu i kvalitetna i lepa

Drvo nema alternativu ako se žele kvalitetna unutrašnja sobna vrata, posebno ako su u sendvič konstrukciji sa mdf-om.Firma „Braća Marić“ ne odustaje od čistog drveta kao nosećeg dela cele konstrukcije. Drvo se koristi u svim fazama proizvodnje, a tako napravljena sobna unutrašnja vrata se i boje ekološkim premazima i bojama i presvlače ekološkim materijalima.

Za rezultat se dobija ekološki prihvatljiv proizvod, estetski lep, odličan izolator koji je otporniji od svih drugih modela na tržištu.
Naša unutrašnja vrata su našla mesto i na svetskom tržištu i među inostranim kupcima, što dovoljno govori o prepoznatljivosti i kvalitetu naših proizvoda.

Klijentima je najvažnija cena sobnih vrata

Kada se biraju sobna vrata, klijenti misle da nije važno od kakvih su materijala i da će funkcionisati jer imaju optimalnu temperaturu unutar prostorija. Zato, kada kupuju sobna vrata cena je u glavnom jedini kriterijum za odabir. To je naravno pogrešno. Moderna sobna vrata “ Braća Marić spadaju u pravi izbor jer predstavljau najbolji odnos kvaliteta i cene.

Da bi sobna vrata bila kvalitetna cena je poslednji faktor pri biranju, posle materijala od kog su vrata napravljena, vrste okova i dodataka koje proizvođač može da uključi. Tako se stvara proizvod koji odgovara svakom pojedincu i svakoj prostoriji!

Moderan dizajn, kvalitetna uluga i ugradnja, zadovoljstvo klijenta za nas predstavljaju pravo merilo uspeha i najbolju reklamu.

Drvena/Medijapan sobna vrata – najbolja opcija za proizvodnju

drvena/medijapan sobna vrata

Drvena/medijapan sobna vrata su kvalitetna onoliko su kvalitetni materijali od kojih se prave. Proizvodi su odlični ne samo zato što se koristi čisto drvo kao najzastupljenije u proizvodnji, već i zato što se vodi računa i o njegovoj vrsti jer nije svako jednako otporno i pogodno za ovu namenu. Kao vodeći regionalni lideri u proizvodnji i distribuciji unutrašnjih sobnih vrata u predužeću “Braća Marić” vodimo računa o kvalitetu i nabavci materijala od kojih se izrađuju sobna vrata, primenjujemo visoku tehnologiju u procesu proizvodnje, poštujemo zadate rokove i izlazimo u susret svim zahtevima i potrebama kupaca.

Zato se naša sobna vrata odlikuju elegancijom forme, širokim spektrom kvalitenih dekora, unutrašnjom strukturom i zaobljenim profilisanim ivicama. Drvena konstrukcija, drveni elementi, brzina, preciznost i trajnost…je nešto što dobijate ukoliko se odlučite na kupovinu sobnih vrata “ Braća Marić”!


Sobna vrata po meri su najbolji izbor!

Nema dileme, ukoliko se odlučite na sobna vrata po meri, znajte da pored upotrebe kvalitenih materijala i vrhunske proizvodnje, naša sobna vrata će biti postavljena i “naštelovana” tako da će funkcionisati besprekorno već od prvog minuta.

Visedecenijsko iskustvo i partnerski odnos sa kupcima su nešto što krase ovu firmu! Iako je reč o visokoj tehnologiji i ogromnoj proizvodnji, svakom kupcu pristupamo individualno. Pored dimenzija koje su rađene po meri, tu su i dodaci koje klijenti dobijaju: leva ili desna strana otvaranja vrata, staklo ili dekoracija, padajući prag, vrsta brave… Na ovaj način pravimo unikatna sobna vrata krojena po meri naših klijenata.

Zašto su vrata Marić toliko superiorna?

Sobna vrata „Braće Marić“ se proizvode u nekoliko linija koje su se pokazale kao najbolji izbori za svaki enterijer. Proizvodi se preko 60 modela u okviru kolekcija:


Prva linija vrata se montiraju nakon parketarskih i molerskih radova. Prave se sa melaminskom folijom, u bojama venge, venge/hrast, bela i hrast. Krilo može biti ispunjeno kao saće ili sa perforiranom ivericom.

Druga linija je zasnovana na CPL italijanskim materijalima i proizvodi se u dve varijante:

  • Vratno krilo je ispunjeno saćem ili perforiranom ivericom
  • Exkluziv vrata kod kojih je plot vrata napravljen od sendviča punog drveta i medijapana. Dobija se bolja izolacija i još veća čvrstina.

Eko linija se pravi od CLPL materijala koji je 100% ekološki. Materijal je naklonjen životnoj sredini i predstavlja odličan izbor za upotrebu kao bezbedan materijal u proizvodnji stolarije.

Gennaro Collezione su modeli sobnih vrata napravljenih prema specifikacijama italijanske dizajnerske kuće i prostoru daje futuristički izgled i savremen dizajn.

Akrilni furnir linija se takođe zasniva na ekološki prihvatljivim materijalima, bez formaldehida koji je toksičan. I ovde postoje dve varijante plota vrata:

  • Ispunjena sa saćem ili perforiranom ivericom
  • Sendvičem od punog drveta i mdf (medijapana) za dodatno ojačanje vratnog krila

Linija belih vrata su farbana poliuretanom u beloj boji i imaju klasičan plot ili ojačan kao sendvič od punog drveta i mdf-a.

EKONOMIK linija predstavlja odlična vrata za zidove od 10cm do 26cm debljine i za suvu montažu.

Linija prirodni furnir hrast su vrata koja se izrađuju bez završnog lakirana, a klasična konstrukcija je presvučena furnirom hrasta AA klase. Može se birati i orjentacija teksture što znači i mnogo dopadljiviji izgled.

Vrata za kupatilo, kuhinju, sa staklom, klizna...su još neki modeli unutrašnjih sobnih vrata koje Braća Marić perfektno rade i ugrađuju u prostor.
Treba napomenuti da su sve linije i svih 60 modela otporni na UV zračenje, habanje, mikroorganizme, buđ, vlagu….

medijapan sobna vrata

Medijapan sobna vrata

Sobna vrata od medijapana su mnogo otpornija od klasične iverice jer je medijapan tvrđi i otporniji na vlagu. Medijapan sobna vrata Marić se prave i kao klasična, ali i dodatno ojačana tako da pružaju vrhunske performanse i budu otpornija na habanje.

Za kuhinjska i kupatilska sobna vrata medijapan je idealan jer trpi vlagu, ali mu to nije jedina dobra namena. 

Firma Marić nudi i dve završne obrade, sa melaminskom folijom i furnirana vrata pa su svi ukusi zadovoljeni.


Furnirana sobna vrata

Kada je u pitanju linija prirodni furnir hrast, u našoj ponudi možete da pronađete furnirana sobna vrata kvaliteno izrađena po svim merilima i standardima.
Furnir predstavlja tanak sloj drveta do 5mm i omogućava da se napravi najsličniji model vratima od punog drveta, a da su pri tome daleko jeftinija i lakša.
Linija prirodni furnir hrast se isporučuje bez završnog lakiranja i može se izrađivati u standardnim dimenzijama ili kao sobna vrata po meri.

Bela sobna vrata – više od izbora boje!

Firma “ Braća Marić “ može da se pohvali i linijom belih vrata. Radi se o veoma popularnoj kolekciji farbanih vrata u beloj boji za čiju izradu se koriste okovi italijanskog proizvođača AGB. Ovakva vrata domaće proizvodnje pravimo u standardnim i vanstandardnim dimenzijama. U našoj ponudi možete da pronađete vrata sa trodelnim štokom i plotom koji je standardan ( ispunjen saćem ili perforiranom ivericom) ili ekskluziv (sendvič punog drveta i medijapana za dodatno ojačanje).

Ono po ćemu je poznata firma “ Braća Marić” i što naši zadovoljni kupci pepoznaju jeste da ceo proces proizvodnje od momenta nabavke materijala pa do izrade konačnog proizvoda i isporuke i montiranja kontroliše i sprovodi naš stručni tim.
Svi naši proizvodi poseduju CE znak ( sertifikat koji potvrđuje nivo kvaliteta koji se zahteva u EU ) i IMS sertifikat, što predstavlja dodatnu potvrdu za kvalitet naših proizvoda i usluga. Mi mislimo na naše kupce, koji zaslužuju samo najbolje tako da dajemo besplatan servis i dodatnu garanciju za sve naše proizvode.
Za sve dodatne informacije posetite našu kontakt stranu!

bela sobna vrata


Vrata sa nadsvetlom