Sobna vrata sa staklom

Sobna vrata sa staklom oplemenjuju svaki dom!

Moderna sobna vrata sa staklom imaju i estetski i praktični razlog za postavljanje. Odličan su izbor za manje i za veće prostore i mogu se izrađivati po meri i željama kupaca.
Neprikosnoveni modeli sobnih vrata koje izrađuje firma “Braća Marić”, pokazala su se kao praktična i najbolja rešenja za vaš enterijer.

Od čega zavisi cena vrata sa otvorima za staklo?


Kada su u pitanju sobna vrata sa otvorima za staklo cena varira od vrste otvora, a sobna vrata “ Braća Marić” sa otvorima za staklo pravimo podjednako kvalitetno i pedantno kao i modele kod kojih nema otvora.

Postoji nekoliko varijanti kada se biraju vrata sa staklom, kod svih je ram drveni, a razlikuju se po tome koliku površinu imaju pod staklenim delom. Kod nas možete poručiti klasičan model-gde je gornja polovina u staklu, a donja u drvetu, ali to nije jedina opcija.

Mi u svojoj ponudi imamo staklena sobna vrata koja mogu biti gotovo cela u staklu, ali i sa više otvora za staklo- sa 2, 3 ili 4 otvora. Takođe, možete da pronađete modele kod kojih se staklo koristi kao ukrasni detalj i stavlja sporadično radi dekorisanja ili možete da postavite na vrhu vrata tako da ona propuštaju svetlost, a ne remete privatnost u prostoriji.

staklena sobna vrata cena
Sobna vrata sa staklom- kombinacija čistog drveta i MDF-a


sobna vrata sa staklom


Marić vrata su primer vrhunskih sobnih vrata sa staklom. U čitavoj proizvodnji se koristi čisto drvo, kao noseći element u sendviču sa mdf-om.

Naši kupci mogu da biraju da li žele da vrata postave sa leve ili desne strane, sa magnetnom bravom, ali i da imaju brodske šarke ili skrivene. Skrivene šarke su odlične tamo gde se vrata  otvaraju pod uglom većim od 900, a unutrašnja vrata su idealna za to, pa ih kupci često i biraju.

Ono što ih čini specifičnim i zbog čega se mnogi kupci odluče za kombinaciju drvenih sobnih vrata sa staklom, jeste da prostor u kojem se postave čini većim i osvetljnijim i prostorije ne izgledaju pregrađeno ni kada su vrata zatvorena. Dok ravno sečenje i naleganje na ram štoka učiniće vaša vrata izgledaju lepše i sigurnije.

Sva sobna vrata sa staklom izrađujemo po želji kupaca.


Dvokrilna sobna vrata sa staklom


Staklena vrata su odlična za pregrađivanje kuhinje, dnevne sobe, radne sobe i hodnika. Firma “Braća Marić” sobna vrata sa staklom može da izradi po meri samih kupaca, a ukoliko su prolazi veći nego inače moguće je napraviti i dvokrilna sobna vrata sa staklom.

Vodimo računa da prilikom izrade koristimo samo drvo najboljeg kvaliteta, koje se posebno bira, kako bi moglo sa lakoćom da nosi staklene površine i koje se neće menjati ni usled izloženosti suncu, pari, vlažnosti, habanju. Takođe, posebnu pažnju posvećujemo i širokom spektru različitih dekora koje nudimo kupcima, kao i o tome da svaka vrata imaju kvalitetnu ispunu vratnog krila i zaobljene pervaz lajsne koje se montiraju na licu mesta.

Kao lideri u regionu i veliki izvoznici na inostrano tržište naša vrata su standardizovana sa CE znakom koji priznaje EU, i poseduju IMS sertifikat. To je i realan dokaz da su naša vrata kvalitetna, dugotrajna, izdržljiva i otporna na bilo kakve promene.  

Pozovite nas i zakažite merenje već danas.

dvokrilna sobna vrata